Algemeen herexamen redder

Jij hebt deelgenomen aan het examen van de cursus (basis en- hoger redder. Aangezien jij niet geslaagd was, dien jij herexamen af te leggen voor alle vakken waarop je geen A of B behaalde.

      OF

Jij hebt niet deelgenomen aan het examen van bovenvermelde cursus. Aangezien jij een (medisch) attest binnen geleverd hebt, dien jij examen af te leggen voor alle vakken waarvoor je nog geen examen aflegde.

 

Het theorie examen en het examen voor de praktijk op het droge (van REANIMATIE, FUNCTIONEREN en EHBO) vangen aan om 9u. Het theorie examen verloopt mondeling.

Het examen praktijk in het water (REDDING BAR en HR) start om 12u30.

 

Gelieve op het aanvangsuur aanwezig te zijn! Kijk voor het huidig examenreglement (versie najaar 2018) in de infotheek, rubriek “Redder – Reglementen” of klik op deze link.

 

Om organisatorische redenen verzoeken wij je, bij deelname, minstens 1 week vooraf online in te schrijven via Mijn RedFed. Je gegevens zijn al opgenomen in onze databank, dus je hoeft geen nieuwe gebruiker aan te maken. Indien je je wachtwoord niet kent, kan je een nieuw wachtwoord vragen via info@redfed.be.  

Opgelet: Geen deelname mogelijk zonder inschrijving!

De uitnodigingen werden op 19/11/2019 verstuurd naar de niet-geslaagde cursisten van het najaar 2019. Nam jij deel aan een cursus en heb je geen uitnodiging ontvangen, contacteer ons dan via info@redfed.be! 

Categorie:
Herexamen

Type:
Redder

Wanneer:
Za 07 december 2019 09:00 - 16:00

Waar:
Domicilie-adres:
Prins Leopoldstraat 91
9700 OUDENAARDE

Inschrijven:
https://www.isbapp.be/lid/imember/f?p=121