Promotionele Activiteiten

Weet je nog niet wat het "reddend zwemmen" allemaal inhoudt en wil je graag kennismaken met onze supercoole sport? Dan kan je altijd deelnemen aan gratis initiaties. 

De Sportzomer

Tijdens de zomermaanden staan Sport Vlaanderen en verschillende sportfederaties aan de Belgische kust voor gratis sportinitiaties voor het hele gezin. Ook RedFed is jaarlijks van de partij voor een leuke initiatie op het strand en in het water.

In de kalender kan je alle activiteiten terugvinden waarop RedFed aanwezig zal zijn. Je selecteert op Sport (= Categorie) en Recreatie (= Type).

 

Maand van de Sportclub

Heel de maand september is het 'De Maand van de Sportclub'. Alle sportclubs, waaronder ook verschillende reddingsclubs, kunnen hieraan deelnemen en hun zwemwater gratis ter beschikking stellen voor kletsnatte initiaties. De initiaties staan open voor iedereen, jong en oud, die graag eens wil proeven van de reddingssport.

In de kalender kan je alle activiteiten van de deelnemende reddingsclubs terugvinden. Je selecteert op Sport (= Categorie) en Recreatie (= Type).